hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Memur-Sen'de genel kurula doğru

    Memur-Sende genel kurula doğru
    expand

    Memur-Sen'in 26-27 Nisan 2008 tarihlerinde yapılacak 3'üncü Olağan Genel Kurulu'nda genel başkanlığa aday olacağını açıkladı.

    Gündoğdu, düzenlediği basın toplantısında, "Konfederasyonumuzu ayağa kaldırmak için adayız. Memur-Sen'i, gündem oluşturan ve Türkiye'nin en etkili konfederasyonu yapacağız" dedi.
     
    Gündoğdu'nun yönetim kurulu aday listesi şu işimlerden oluşuyor:
     
    Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Kaçar, Diyanet Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Enerji Bir Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tombul, Memur-Sen Denizli İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Halit Ortaköy ve Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Kaytan.

    Konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Gündoğdu, iktidar partisi hakkında açılan kapatma davasının ülkeyi içte ve dışta çok boyutlu olarak derinden etkilediğini ifade etti.

    Gündoğdu, Akdeniz Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Başörtülü öğrencilerin giremediği üniversitelere silahlı provokatörler rahatlıkla girip çıkabilmekte. Eğitimin sorunlarından çok Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanlığı unvanını kullanarak siyaset yapan rektör istifa etmeli, aksi halde görevden alınmalıdır" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow