İndex

TETAŞ özel sektörden elektrik alacak

TETAŞ özel sektörden elektrik alacak

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt Anonim Şirketi (TETAŞ), Elektrik Piyasası Kanunu'nda yapılan değişiklik ile piyasadan enerji alma imkanına kavuştu.

2012 yılına kadar piyasadan elektrik alımı için açılacak ihaleye dönük hazırlıklar son aşamaya geldi. Amaç ucuz ve kaliteli elektrik alımı.

TETAŞ Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya, kısa zamanda bu çerçevede elektrik alımına başlayacaklarını, en kısa sürede ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Gökkaya, ihale şartname ve sözleşmelerini hazırlamada son aşamada olduklarını belirtti.

TETAŞ'ın satabileceği miktarda elektrik almak istediğini bu kapsamda ihtiyaçları tespit ettiğini anlatan Gökkaya, "Makul gördüğümüz fiyatlardan elektrik almamız gerekiyor. İhalede katılımcıların fiyatları ucuzdan pahalıya doğru gidecek" diye konuştu.

Elektrik fiyatlarının istikrarlı bir şekilde seyrinin sağlanmasının amaçlandığını belirten TETAŞ Genel Müdürü, "Burada esas olanın sürekli, ucuz ve kaliteli elektriğin alımını ikili anlaşmalarla sağlamak" dedi.

Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam