Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncusu Ömer Onan, yeni transferlerin takıma önemli katkılar sağlayacağını belirtti.
Onan, Euroleague'in resmi
internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni transferlerin takıma çok önemli katkılar yapacağına inandığını söyledi.
Gordan Giricek, Marques Green ve Devin Smith'in kaliteli isimler olduğunu söyleyen deneyimli oyuncu, yeni takım arkadaşları ile ilgili şunları söyledi:
"Giricek Avrupa'nın en iyi skorerlerinden biri ve zaten kalitesi tartışılmaz. Onun
Fenerbahçe Ülker'e önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.
"Green daha çok takım arkadaşlarını oynatan ve onları oyunun içine dahil eden bir oyuncu. Devin Smith ise gerçekten çok iyi bir oyuncu. Sahada yapmadığı iş yok."
Ömer Onan, Euroleague'de geçen sezon olduğu gibi ilk sekiz içinde yer almayı amaçladıklarını, bu başarının ardından dörtlü final şansını zorlamayı istediklerini ifade etti.