Trabzonspor formasıyla ilk golünü Fortis Türkiye Kupası'nda atan Isaac Promise, amacının atacağı gollerle taraftarları mutlu etmek olduğunu söyledi.
Trabzonspor'un
Gençlerbirliği'nden kadrosuna dahil ettiği Isaac Promise, bu sezon ilk golünü
Fortis Türkiye Kupası'nda
Kardemir Karabükspor'a attı.
Ülkesinden geç döndüğü için para cezasına çarptırılan ve idman eksiğini Trabzon'da yaptığı çalışmalarla kapatan Isaac, bordo-mavili takımda ilk kez 11'de sahaya çıkarken takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
Bir forvet oyuncusu olarak beklentilerin farkında olduğunu vurgulayan Isaac, amacının atacağı gollerle taraftarları mutlu etmek olduğunu söyledi.
Kardemir Karabükspor maçına ilk dakikada attığı gol ile başladıklarını ifade eden Isaac, "karşımızda iyi bir takım bulduk. Bu nedenle biraz zorlandık. Ama golü erken attığımızdan bizim için kazanmak fazla sorun olmadı" dedi.
Avni Aker Stadı'nın atmosferinin güzel olduğunu dile getiren Isaac, "taraftarlarımızın önünde gol atmak benim için çok sevindirici. Ama şu da bir gerçek ki bir hücum oyuncusu olarak gol atmak benim görevim. Burada taraftarları mümkün olduğu kadar sevindirmek için varım. Bu düşünceyle yoluma devam edeceğim" diye konuştu.
İbrahim Yattara'nın takımdan ayrılma ihtimali üzerine yorum yapan genç futbolcu şöyle konuştu:
"Yattara kendi geleceği için takımdan ayrılmayı planlıyorsa gitmekte haklı. Ama kalırsa da iyi olur. Biz onu çok seviyoruz. Onun yerini doldurma konusuna gelince benim mevkim farklı, ama bu istendiğinde memnuniyetle yerine getiririm."
Takımda kaliteli oyuncuların çok olduğunu kaydeden Isaac, "kaliteli oyuncularla rekabete girmek daima ileriye götürür, gelişmenize katkı sağlar. Ben hocamın isteklerini yerine getireceğim ve tatlı forma rekabetinden hepimiz kazançlı çıkacağız" dedi.