hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aydın: "Bizi sünnet etmeye devam ediyorsunuz"

    Aydın: Bizi sünnet etmeye devam ediyorsunuz
    expand

    Ankaragücü kulübü başkanı Cemal Aydın, kendisini Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk eden Türkiye Futbol Federasyonu için, "bizi zaten sünnet etmiştiniz, etmeye de devam ediyorsunuz" dedi.

    Voleybol Federasyonu'nun genel kurulunda basının sorularını yanıtlayan Aydın, İsviçre'de bulunan ve kendisini telefonla arayan Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan'a sitemde bulundu.

    Ankaragücü-Fenerbahçe maçına atanan Halis Özkahya'ya telefon ettiği için PFDK'ya sevk edilen Aydın, "Pazartesi ve salı günü federasyona ne söylediysem, çıkın açıklayın. Hakeme de ne dediğimi, kendisi açıklayacaktır" dedi.

    Bir kulüp başkanının disiplin kuruluna sevkinin şekline dikkat edilmesi gerektiğine dikkati çeken Aydın, "böyle mi bir başkanı PFDK'ya sevk ediyorsunuz? Bizi zaten sünnet etmiştiniz, etmeye de devam ediyorsunuz" dedi.

    Federasyonu ağır şekilde eleştiren Cemal Aydın şunları söyledi:

    "Ben pazartesi ve salı günü Futbol Federasyonu yetkililerine ne dediysem, bunu çıkın açıklayın. Hakem arkadaş da şerefli ve haysiyetliyse, ona dediğimi açıklar.

    "Ben hakem kardeşime 'sizinle ilgili olarak federasyona görüşlerimi aktardım, bilgilendirdim. Sizin isminizi açıklarlar. Ben hakemliğinize güveniyorum' dedim. "Hodri meydan. Bu yaptığınızın altından kalkamazsınız. Artık herkes kendi bildiğini okusun."

    Aydın, çok sert bir basın toplantısı yapacağını da belirterek, disiplin kuruluna sevk edilmesini internet sitelerinden öğrendiğini sözlerine ekledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow