hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanlığı sitesi yenilendi

    Cumhurbaşkanlığı sitesi yenilendi
    expand

    Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesi yenilendi. Sitenin yeni tasarımıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e mesaj yollamak, sanal ortamda Atatürk'ün sevdiği şarkılar eşliğinde müze köşkü gezmek artık mümkün.

    Artık www.cankaya.gov.tr adresine girenler yeni bir sayfa ile karşılaşacaklar. Yenilenen internet sitesinde kullanıcıları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gülümseyen ve el salllayan bir fotoğrafı karşılıyor.

    Sitenin sol tarafında ise Cumhurbaşkanı'nın biyografisi fotoğraflar eşliğinde yer alıyor. Köşk'ün internet sitesinde Hayrünnisa Gül'e de özel bir bölüm ayrıldı.

    Aile fotoğrafları eşliğinde yayınlanan "bayan Hayrünnisa Gül" başlıklı bölümde, yurtiçi ve yurtdışı ziyaretleri, konukları ve katıldığı etkinliklere yer verildi.
     
    Cumhurbaşkanı ile iletişim kurmak da daha kolay olacak. İnternet sitesinde yer alan Cumhurbaşkanına yazın bölümüne girenler Gül'e mesajlarını iletebilecek. Bu mesajlara yanıt verilecek.
     
    Ve yenilenen Cumhurbaşkanlığı internet sitesindeki en çarpıcı bölüm. Atatürk'ün sevdiği taş plaktan aktarılan şarkıları dinlerken sanal ortamda müze köşkü her açıdan görmek mümkün olacak.
     
    Sitenin yeni tasarımında önceki 10'uncu cumhurbaşkanına ilişkin biyografi, fotoğraf ve belgesellerin yanı sıra "Atatürk özel" bölümü de yer alıyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow