İndex

DTP'liler müdahil olmak için başvuracak

DTP'liler müdahil olmak için başvuracak

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Ergenekon davası pazartesi günü başlayacak. İddianamede haklarında suikast planı yapıldığı öne sürülen, DTP lideri Ahmet Türk ile DTP'li milletvekili Sebahat Tuncel ve Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir, ilk duruşmada müdahil olmak için başvuracaklar.

Ergenekon örgütünden mağdur olduklarını öne süren 40 kişilik temsili bir DTP heyeti, 20 Ekim Pazartesi günü davanın görüleceği Silivri cezaevinin önünde olacak.

DTP'liler basın açıklaması yapıp müdahil olmak için dilekçe verecekler.

DTP lideri Ahmet Türk ile milletvekili Sebahat Tuncel ve Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir de ayrı bir dilekçeyle müdahil olmak için başvuracaklar.

Ergenekon iddianamesinde, örgütün bu 3 DTP'li için suikast planı yaptığı öne sürülüyor. DTP hafta sonunda 5 ayrı ilde miting düzenleyecek. Yorum Yaz | Yorumları Oku
Okuyucu Yorumları Yorum Yaz

Diğer Haberler

ADnet

Gezinti

Reklam

En Popüler

En Popüler

Reklam