hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pera'dan "Yaratıcı Kostümler Yarışması"

    Peradan Yaratıcı Kostümler Yarışması
    expand

    Pera Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi'nce 5'incisi düzenlenen "Yaratıcı Kostümler Yarışması"nda Banu Eser, "Doğanın Esareti" adlı kostümüyle birinciliği kazandı.

    Beyoğlu'ndaki merkezde yapılan yarışmanın jüri üyeliklerini manken Tuğçe Güder, modacı Muammer Ketenci, Mimar Sinan Üniversitesi'nden Prof. Dr. Aydın Uğurlu ve Derya Tecimer, Pera Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi Resim Bölümü Başkanı Nilüfer Moayeri, iç mimari bölümü başkanı Ayşe Sevil Vergili, moda bölümü başkanı Ayşe Dizman, kurucu temsilcisi Fatma Özbakır, Pera Lisesi Müdürü İltan Uzuner, ressam Nedret Yaşar ve tasarımcı İlhan Şenat üstlendi.

    Pera Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi resim, iç mimari ve moda tasarımı bölümlerinden öğrenciler tarafından hazırlanan ve türlü aksesuarlarla süslenen 43 kostümün yarıştığı gecede Banu Eser, "Doğanın Esareti" adlı kostümüyle birinci oldu.

    Yarışmada, "Kriz Gelinliği" kostümüyle Gölnur Fulya Uz ikinciliğe, "Şekercim" adlı kostümüyle de Elif Aybüke Turgut da üçüncülüğe layık görüldü.

    Lise dalında ise "Gossip" adlı kostümüyle Teodora Flaviç Revoviç birinciliğe, "Basit Ama..." adlı kostümüyle Orkun Kevin Desilton ikinciliğe ve "Sirawberry" adlı kostümüyle Ece Maltepe üçüncülüğe değer bulundu.

    Gece, maskeli yılbaşı partisiyle sona erdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow