hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atlasjet uçağında UFO paniği

    Atlasjet uçağında UFO paniği
    expand

    Atlasjet’e ait bir uçağı KKTC'deki Ercan Havaalanı'na inerken izleyen ve sonra kaybolan cismin yolcuları korkuttuğu bildirildi.

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yayımlanan Kıbrıs gazetesinin haberine göre İstanbul-Ercan seferini yapan Atlasjet uçağının 14 Haziran Pazar günü saat 20.20’de Ercan Havaalanı’na inişi sırasında, arkasından gelen ve ışık saçan cismin heyecan ve panik yarattığı belirtiliyor.

    Uçağın kaptanı, Ercan polisine rapor verirken, uçağın inişi sonrasında hızla kaybolan cisim, polis raporunda “şişman adama” veya “büyük çöp torbasına” benzetildi.

    Yolcular: UFO gibi görünüyordu…

    Atlasjet’in İstanbul – Ercan seferini yapan uçakta bulunan yolculardan bazıları uçağın havada olduğu bir esnada, etrafa ışık saçan bir cisim fark ettiklerini ve bu cismin kendilerini Ercan Havaalanı’na kadar takip ettiği iddiasında bulundu.

    Uçak içerisinde heyecan ve paniğe neden olan cismi yolcular, “UFO gibi görünüyordu” diye tanımladılar.

    Polis: Tespit edilemeyen cisim…

    Polisten edinilen bilgide, olay doğrulandı ve raporlara “tespit edilemeyen cisim” olarak geçtiği belirtildi.

    Olayın, pazar akşam İstanbul – Ercan seferini yapan Atlasjet’e ait uçağın saat 20.20 sıralarında piste iniş yaptığı sırada gerçekleştiğini söyleyen görevli polis, “Pistin batı istikametinde yerden 30-40 metre yüksekliğinde, şişman bir insan veya içi boş büyük bir çöp torbasına benzeyen ve altından ışıklar süzülen, fakat ne olduğu tespit edilemeyen bir cisim, doğu istikametine doğru gözden kayboldu” dedi.

    Polis, yapılan aramada pist içerisinde cisme ait bir ipucuna veya parçaya ulaşamadıklarını ifade etti.

    Kaynak: Kıbrıs Gazetesi
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow