hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PTT 1. Lig'de Alanyaspor - Karabükspor gerginliği

    PTT 1. Ligde Alanyaspor - Karabükspor gerginliği
    expand
    KAYNAKCHA

    PTT 1. Lig'de 2015 - 2016 Sezonu'nun bitimine bir hafta kala, Süper Lig'e direkt çıkacak ikinci takımın belirleneceği maçlarla ilgili başkanlar arasında sert tartışmalar yaşanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut'un, Multigroup Alanyaspor aleyhine yaptığı açıklamalara turuncu yeşilli kulüpten sert cevap geldi. Yapılan açıklamalara sert karşılık veren Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya'da Kardemir Karabükspor'a 1 puanı hakemlerin hediye ettiğini söyledi.

    Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Feridun Tankut'un, hafta sonuna damgasını vuran açıklamalarına Multigroup Alanyaspor cephesinden karşılık geldi. Kanal V'de ekranlara gelen Kale Çizgisi programına telefonla katılan Başkan Çavuşoğlu, Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut'a suçlamalarda bulundu.

    Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut'un yaşına uygun sözler kullanmadığını söyleyen Başkan Çavuşoğlu, "Kendisini aradım, telefonuma bakmadı, bakmaya da yüzü yok zaten. Yaptığı açıklamaları çok talihsizce buluyorum. Adanaspor maçında kazandıkları penaltının, penaltı olmadığını tüm Türkiye söyledi. Başkan, Alanyaspor – Kardemir Karabükspor maçında bizim verilmeyen penaltımızı ve aynı pozisyonda oyuncumuzun ikinci sarı karttan atıldığını da söylesin. Bu pozisyon, devre arası hakem seminerinde hakem hatası olarak tüm futbol camiası önünde işlendi. Feridun Başkan, yürekliyse orada yapılan hakem hatasını da söylesin. 'Alanya'da hakem bize puanı hediye etti' desin" dedi. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PTT 1. Ligde Alanyaspor - Karabükspor gerginliği

    Lucescu'dan Galatasaray yanıtı

    "HANGİ BAKANLARA KİMLERİ ARATTIĞINI BİLİYORUZ"

    35 yıldır futbolun içerisinde olduğunu ve Türkiye'de hem futbolculuk hem de antrenörlük yapmış tek kulüp başkanının kendisinin olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

    "O'nun yaşına hürmet ediyoruz ama çok talihsizce konuşuyor. Kendinin maçlar için hangi bakanlara, kimleri arattığını hepsini biz biliyoruz. Yaşına başına uygun hareket etmesi lazım. Benim muhatabım da değil. Bunlar böyle konuşuyorlar, ancak car car konuşurlar."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow