İndex

Ehud Olmert 12. kez sorgulandı

Ehud Olmert 12. kez sorgulandı

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
İsrail Başbakanı Ehud Olmert, hakkındaki rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak İsrail polisi tarafından bugün 12. kez sorgulandı.

Olmert hakkındaki iddiaları kabul etmiyor, avukatları da Olmert'in ceza almayacağından emin olduklarını söylüyor.

Geçen yılın sonunda, İsrail polisinin bir soruşturma başlatma önerisini takiben açıklama yapan İsrail Başsavcısı Menachem Mazuz, Olmert'i yolsuzluk, rüşvet, belgelerde sahtecilik, vergi kaçırma ve seyahat masraflarının şişirilmesi suçlarından sorgulamayı düşündüğünü söylemişti.

Adalet Bakanlığı, Olmert'in, Ariel Şaron hükümetinde Ticaret ve Sanayi Bakanı iken adam kayırdığı, Kudüs belediye başkanı iken ise bazı kurumlara çifte fatura kestiği ve seyahat masraflarını şişirdiği iddialarından yola çıkarak soruşturma başlatmıştı.

Olmert, bir Amerikalıdan para dolu bir zarfı kabul ettiği ve bir arkadaşına görevini kötüye kullanarak torpil yaptığı iddialarıyla da sorgulanıyor.

Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam