İndex

El Kaide'den Fransa'ya burka intikamı tehdidi

El Kaide'den Fransa'ya burka intikamı tehdidi

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
El Kaide terör örgütünün Mağrip kolu, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin "burkanın Fransa'da hoş görülmediği" yönündeki sözleri üzerine intikam tehdidinde bulundu.

Örgütün Mağrip kolunun lideri Ebu Musab Abdül Vadud, cihad yanlısı bir internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "Dün başörtüsü, bugün burka. Kızlarımız ve bacılarımızın namusu için Fransa ve Fransa'nın temsilciliklerinden bütün imkanlarımızı kullanarak intikam alacağız" ifadesini kullandı.

Sarkozy, 22 Haziran'daki açıklamasında, kadınların vücutlarının tamamını örten burkanın Fransa topraklarında hoş karşılanamayacağını, burka giyilmesinin din ile alakası olmadığını ve bunun özgürlük ve kadın haysiyetine aykırı olduğunu söylemişti.

İlgili Konular » Fransadiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam