hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eve Dönüş 16. son bölümünde heyecan fırtınası yaşandı - İzle

    Eve Dönüş 16. son bölümünde heyecan fırtınası yaşandı - İzle
    expand

    Yepyeni bir bölüm ile ekrana gelen Eve Dönüş dizisinde heyecan doruktaydı.Leyla gerçek kimliğini açıklayabilecek mi? Eve Dönüş dizisi 16. son bölümde intikam ateşiyle yanıp tutuşan Leyla, izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki Eve Dönüş 16. son bölümünde neler yaşandı? İşte o ayrıntılar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atv’de bu akşam ekrana gelecek olan “Eve Dönüş” adlı dizisi verdiği sosyal mesajlarla toplumdaki sorunlara değinmeye devam ediyor.  Seyircinin merakla bekediği Eve Dönüş 16. son bölümü bu akşam ekrana geldi. Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaştıkları sevilen dizi Eve Dönüş son bölümü ve detaylar haberimizde..

    Eve Dönüş 16. Bölüm Özeti
    Leyla, Aras'ın kendi kardeşi olduğunu öğrenince büyük bir bunalım yaşar. Vedat'ın aslında göründüğü gibi bir olmadığını anlar. Yusuf'a, Pınar olduğunu söyleyemediği için ne acısını, ne de öfkesini doğru düzgün yaşayamaz. Yusuf ise Leyla'nın sırlarından bıkmıştır. Leyla, Yusuf'un güvenini kazanabilmek için, sırrını yazdığı mektubu Yusuf'a tekrar verir. İsterse okuyabileceğini söyler. İntikam ateşiyle yanan Oflaz, Canan'ın peşinde gölge olup, hayatını karartmaya niyetlidir. Aras, babasının katilini bulmaya çalışırken, bir gece kendini kaybeder, İpek'le başları belaya girer ve hapse atılır.
    Kürşat aldığı ilaçların etkisiyle Pınar'ın hayaletiyle konuşmaya başlar. Leyla, Pınar hayattayken Elif'in okulunda her sene düzenlediği defile için şirkette yaşanan krizden dolayı nakit para bulamaz. Bunu öğrenen Canan harekete geçer. Elif'in defileye teyzesiyle değil, kendisiyle çıkmasını sağlamak için elinden geleni yapar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eve Dönüş 16. bölümü izlemek için tıklayın

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow