hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    YKB internet bankacılığına yurtdışından ödül

    YKB internet bankacılığına yurtdışından ödül
    expand

    Yapı Kredi İnternet Bankacılığı, dünyanın önde gelen uluslararası finans yayınlarından Global Finance tarafından hem “Bireysel İnternet Bankacılığı” hem de “Kurumsal İnternet Bankacılığı” alanlarında tasarım açısından Avrupa’nın en iyisi seçildi.

    Global Finance, ayrıca Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi’ni “Türkiye’nin En İyi Kurumsal İnternet Şubesi” ödülüne layık gördü.

    Yapı Kredi İnternet şubesi, online müşterileri kazanma stratejisi, müşterilerin web hizmeti kullanımını artırma, kullanıcı sayısındaki artış, nitelikli hizmet verme, geniş ürün portföyü, fonksiyonel tasarım gibi kriterlerle değerlendirilerek ödüllendirildi.

    Derginin geleneksel olarak düzenlediği "Dünyanın En İyi İnternet Bankası" yarışması 35 ülkeyi kapsıyor. Adayları, birçok önemli finans ve bilişim kurumlarının temsilcileri ile derginin editörlerinden oluşturulan bir jüri değerlendiriyor.

    Yapı Kredi İnternet Bankacılığı’nın yaptığı çalışmalarla ilgili aldığı ödüller bu kadarla da sınırlı değil. 2008 yılında PC Magazine tarafından Türkiye’nin En İyi İnternet Şubesi Ödülü’nün sahibi olan Yapı Kredi İnternet Bankacılığı, yurtdışında da başarılara imza attı. Dünyanın en prestijli web ödüllerinden olan ve web tasarımında en mükemmel tasarımları ödüllendiren Interactive Media Awards’da 2008 yılında Üstün Başarı Ödülü’nün (Outstanding Achivement Award) sahibi oldu.



    1,5 milyon kullanıcı

    Global Finance ödülleri değerlendirmesinde dikkate alınan kriterlerden biri de müşteri ve işlem adetleri.

    1,5 milyon müşterisi bulunan Yapı Kredi İnternet Bankacılığı kullanıcılarından 200 bini KOBİ müşterileri. Her ay yaklaşık 4 milyon adet işlem yapılan İnternet şubesine günde ortalama 500 bin adet giriş yapılıyor.

    Geniş müşteri kitlesi, Yapı Kredi İnternet Şubeleri’nin müşteri beklentileri doğrultusunda geliştirilmesine de hizmet ediyor.

    Bu çerçevede,  2008 Mayıs'ta tamamen yenilenen Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi, müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarının, ürün ve hizmetlere yön vermesine bir örnek teşkil ediyor. Yeni görünümü ve şirketlerin hayatını kolaylaştıran yepyeni ürünleri ile hizmete giren internet şubesi ile birlikte, müşteri memnuniyeti ve kullanıcı sayılarında önemli bir artış gözlendi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow