hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KKTC Tarkan'ı bekliyor

    KKTC Tarkanı bekliyor
    expand

    KKTC'de Lefkoşa Türk Belediyesi'nin 19 Ağustos-15 Ekim tarihleri arasında Yaz Etkinlikleri çerçevesinde 3 Ekim'de gerçekleştirilecek mega star Tarkan konseri için geri sayım başladı.

    3 Ekim'de KKTC'de Başkent Lefkoşa'da Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilecek dev konserde Tarkan, 70 kişilik ekibiyle gelecek. Tarkan'ın KKTC'deki hayranlarına Ocak ayı içerisinde çıkarmayı düşündüğü son albümünde de yer alacak parçalarından seslendirmesi bekleniyor.

    Tarkan konserine KKTC'den olduğu kadar Güney Kıbrıs'ta yaşayan Rumların da ilgi göstermesi biletlerin yok satmasına neden oldu. KKTC'deki konser için Tarkan'ın kaç para alacağı konusunda hiçbir bilgi vermeyen Lefkoşa Türk Belediyesi Tarkan'a belediyenin kasasından herhangi bir ödeme yapılmayacağını, konser ücretini tamamen sponsorluklarla karşılayacaklarını açıkladı. Ancak mega starın bu konser için yaklaşık 250 bin TL gibi bir miktar istediği belirtilen iddialar arasında.

    Kral dairesinde kalacak

    Adada bulunduğu süre içerisinde başkent Lefkoşa'da hizmet veren 5 yıldızlı Merit Lefkoşa Otelinde ağırlanacak Tarkan, başkentin en yüksek binası unvanına sahip olan Merit otelinin 8'inci katında bulunan kral odasında kalacak.

    Merit Otel İşletme Müdürü Mine Gürses, otelden 28 oda rezervasyonu yapıldığını, ancak Dünya starı Tarkan'ın kendisine ayrılan kral odasında herhangi bir özel istekte bulunmadığını kaydetti.

    Otel yönetimi olarak yaptıkları araştırma sonrası Tarkan'ın kavrulmuş fıstığı çok sevdiğini bunun yanı sıra odasında kokulu tütsüleri ve kokulu mumları sevdiğini kaydeden Gürses, Tarkan'a kral odasında Kıbrıs'a özgü yiyecekler ve Kıbrıs'ın şerbetli macunlarını ikram edeceklerini belirtti.

    Tarkan'ın kalacağı 8'inci kattaki kral dairesi iki ayrı odadan oluşuyor ve odalardan birinin Lefkoşa'nın doğusunu diğer odanın ise Beşparmak dağlarını görüyor.

    İşletme Müdürü Mine Gürses, Tarkan'ın arzu ettiği taktirde otelin spa merkezinde bulunan Türk hamamı, sauna ve Uzakdoğu masajları ve  jakuzili havuzdan yararlanabileceğini kaydetti.

    Otelin baş aşçısı İbrahim Aydemir de otelde birçok ünlüye hizmet verdiklerini Tarkan'a da hizmet vermenin kendilerine gurur vereceğin söyledi.

    25 TL'ye halk konseri olur mu?

    KKTC'deki Lefkoşa Belediyesi himayelerinde gerçekleştirilecek olan konser için yaklaşık bir aya yakın halk konseri altındaki reklamlar yapılırken, Tarkan sevenler konsere girebilmek için 25 TL ödeyecekler. Lefkoşa Belediye Başkanı Cemal Bulutoğluları'nın yaptığı açıklamaya göre Belediye Başkanlarının görevi sadece halkına alışılmış belediye hizmetleri değil bunun yanı sıra özellikle Kıbrıs Türk halkının gerek Kıbrıs konusunda gerekse dünyayı vuran ekonomik kriz sebebiyle vatandaşların bozulan morallerini yerine getirebilmek olduğunu kaydetti. Ancak konser öncesi Tanıtım ve reklamlarda da görüldüğü üzere bu konserin halk konseri ismi altında olduğu vurgulandı. Vatandaşların konsere girebilmesi 25 TL ödeyecek olması ve bu duruma Tarkan'ın tepkisiz kalması hayranlarını üzmüş olabileceği belirtiliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow