hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yılmaz Vural'a teklif var! Kendisi açıkladı...

    Yılmaz Vurala teklif var Kendisi açıkladı...
    expand
    KAYNAKAA

    Teknik direktör Yılmaz Vural, yurt dışından bir takımla görüşme halinde olduğunu bildirdi. Bu haberin ardından Gençlerbirliği'nden de "Yılmaz Vural ile görüşüyoruz" açıklaması geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hukuk Fakültesinde, SAÜ 21 Gün 37 Derece İş Topluluğunca düzenlenen söyleşiye katılan Vural, kariyerini anlattı.

    Teknik adamlık kariyerinin Malatyaspor'da yardımcı antrenörlükle başladığını kaydeden Vural, "Taraftar isteğiyle takımlara giden bir hoca oldum. Kariyerimin başlarında da hareketli bir antrenör modelim vardı. Şimdi bakıyoruz, hareketli olmayan antrenör tipini kimse benimsemiyor" dedi.

    Çalışma döneminde en mutlu olduğu anları Sakarya'da yaşadığını vurgulayan Vural, şunları kaydetti:

    "Köln Spor Akademisi dünya çapında. Ben Ankara'da üniversiteyi bitirdim. Daha sonra Köln Spor Akademisine gittiğimde bana 'Sen lise mezunusun' dediler. Türkiye'de okuduğum üniversiteyi orada kabul etmediler. Orada tekrar okula başladım. Benim Türkiye'de okuduğum spor akademisinde bilgilerin 50 yıl geride olduğunu gördüm."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Görüşmeler sürüyor, oldu olacak..."

    Uluslararası başarısı olmayan birinin yurt dışında çalışmasının mümkün olmadığını dile getiren Vural, "Şu an yurt dışında bir takımla çok sıkı bir ilişkim var. Oldu olacak boyutuna geldi fakat Türkiye dışında Türk ve Müslüman olmak o kadar sıkıntılı bir durum haline geldi ki sizi benimsemiyorlar. Antrenörlüğünü beğeniyorlar ama karar vermekte zorlanıyorlar" ifadelerini kullandı.

    Bir açıklama da Gençlerbirliği'nden

    Gençlerbirliği Kulübü Başkan Vekili Niyazi Aktaş, teknik direktör Yılmaz Vural ile görüştüklerini söyledi.

    Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Spor Toto Süper Lig'de zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "En uygun teknik adamla anlaşarak kulübümüzün geleceğini kurtarmaya çalışacağız. Başkanımız İlhan Cavcav ince eleyip sık dokuyor. Bütün derdimiz bir hata yapmamak. Teknik direktör Yılmaz Vural ile görüşüyoruz. Bugün itibarıyla bir anlaşma sağlayamadık. Kendisiyle yarın son bir görüşme daha yapacağız" diye konuştu.

    Bu arada kırmızı-siyahlı ekibin yöneticileri, teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıktan sonra görüşmek için Ankara'ya davet ettiği Fuat Çapa ile anlaşamamıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow