hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'tan Galatasaray'a acı fark

    Beşiktaştan Galatasaraya acı fark
    expand

    Beşiktaş Cola Turka, Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında Galatasaray Cafe Crown'ı 113-71 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı.

    Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş Cola Turka, Baxter ve Muratcan'ın sayılarıyla 3. dakikayı 12-6 önde geçti.

    Cüneyt'in basketleriyle dengeyi bulan Galatasaray Cafe Crown, yakaladığı 8-0'lık seriyle 5. dakikada 14-12 öne geçti. Ancak siyah-beyazlılar üstünlüğü yine ele aldı ve ilk periyodu 26-18 önde tamamladı.

    İkinci periyotta oyundan büyük ölçüde düşen Galatasaray Cafe Crown, düşük bir yüzdeyle şut atmayı sürdürünce farkın açılmasını engelleyemedi. Beşiktaş Cola Turka, Adem, Mehmet, Chatman ve Baxter'ın sayılarıyla devreyi 60-32 önde bitirdi.

    Beşiktaş Cola Turka'da daha ilk yarıda üç oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Evsahibi üstün oyununu ikinci yarıya da taşıyan Baxter, Muratcan ve Chatman ile üst üste sayılar bularak, son çeyreğe girerken farkı 37 sayıya çıkardı.

    Siyah-beyazlılar, genç oyuncuların ağırlıklı oynadığı son periyotta da rahat bir oyun ortaya koydu ve mücadeleden 42 sayı farkla 113-71 galip ayrıldı.

    Beşiktaş'ta Mire Chatman 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Jimmy Baxter 20, Muratcan Güler 18, Mehmet Yağmur 14 sayı attı.

    Galatasaray Cafe Crown'ın 2-1 önde olduğu eşleşmede dördüncü maç yine Akatlar'da oynanacak.



    Beşiktaş Cola Turka: Muratcan 18, Chatman 22, Baxter 20, Cevher 5, Wesson 8, Adem 9, Mehmet 14, Haluk 3, Ömer 9, Arin 2, Azmi 3, Serkan

    Galatasaray Cafe Crown: Cüneyt 4, Graves 9, Hostley 14, Milojevic 4, Hüseyin 6, Polat, Atkins 4, Murat 3, Tolliver 10, Cemal 8, Alican, Tufan 9

    Salon: BJK Cola Turka Arena
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow