hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kerem: "Basketbolun bana ihtiyacı var"

    Kerem: Basketbolun bana ihtiyacı var
    expand

    Doping testi pozitif çıkan Kerem Gönlüm, “basketbolun bana ihtiyacı var, benim de basketbola” dedi.

    Radyospor'da "Özgür Sancar’la Haber Özel" programına katılan Kerem, kendisiyle ilgili yanlış bilgilerin ortaya atıldığını belirterek, "doping söylemi beni çok rahatsız etti" dedi.

    Doping testinde çıkan yasaklı "cathine" maddesinin nereden geldiğini bilmediğini söyleyen Kerem, "böyle bir maddeyi bilinçli olarak almadığımı herkesin bilmesi gerekiyor. 13 yıldır sadece basketbolla anıldım. Bu olay nedeniyle örnek sporcu olduğum gerçeği değişmez" diye konuştu.

    Konu netleşene kadar milli takımdan çıkarılan Kerem Gönlüm, "Avrupa Şampiyonası'nda milli takımdaki yerimi almak istiyorum” dedi.

    Çarşamba gününe kadar savunmasını vereceğini belirten deneyimli forvet, "ondan sonraki 10 günlük süreçte de karar verilecek" ifadelerini kullandı.

    Kerem, "Serkan Erdoğan ve Ermal de bu talihsizliği yaşamıştı. Ama bu olaylar yaşanabilir. Ben ne ilk ne de son olacağım. Bizim gibi profesyonel sporcuların başına böyle olaylar geliyor ise dikkat edilmesi gereken unsurlar var. Bizde de kusurlar olabilir ama ben her içtiğimi, yediğimi kontrol edemem" dedi.

    Basketbola vereceklerinin bitmediğini ifade eden Kerem, "tuğla tuğla ördüm kariyerimi. Böyle bir olay benimle ilgili örnek sporcu izlenimini bozmayacaktır. Benim basketbola, basketbolun bana ihtiyacı var. Spora ve ilkelerime ihanet etmem, sırt çevirmem söz konusu değil. Bu süreç sonunda ceza çıkabilir ama ben her zamanki Kerem Gönlüm olmaya devam edeceğim" dedi.

    Kaynak: Radyospor.com
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow