İndex

Yasin: "Şampiyonluğun en güçlü adayıyız"

Yasin: "Şampiyonluğun en güçlü adayıyız"

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Sivasspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Yasin Çakmak, yeni takımında lig şampiyonluğu yaşamak istediğini söyledi.

Yasin, "her şeyden önce Sivasspor'a geldiğim için hiç mutsuz değilim, aksine çok mutluyum. Çünkü burasının ne kadar huzurlu bir takım olduğunu biliyordum" dedi.

Genç savunma oyuncusu, "inşallah ben de takıma katkı sağlarım ve bu başarımız devam eder. Başkan Mecnun Otyakmaz ve hocamız Bülent Uygun çok samimi insanlar. Onlara güvendiğim için gelmekte tereddüt etmedim" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istediklerini belirten Yasin Çakmak, "Şampiyonlar Ligi tüm dünyanın izlediği bir lig, bunun bilincindeyiz. Yüreğinizi ortaya koyduğunuz zaman yenilmeyecek takım yok. Ama en önemlisi sabır. Tüm Sivaslıların sabır etmesi gerekiyor "dedi.

Bu sezon ligde şampiyon olmak istediklerini belirten Yasin, "buraya gelmemde en büyük etkenlerden birisi Sivasspor'un iki sezondur şampiyonluğa oynuyor olması. Üçüncü sezonda neden olmayalım? Yeni sezonda yine şampiyonluğun en güçlü adayıyız" ifadelerini kullandı.

İlgili Konular » Süper LigSivasspordiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam