hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üzülmez: "İsmail'i kendime benzetiyorum"

    Üzülmez: İsmaili kendime benzetiyorum
    expand

    Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan transferi İsmail Köybaşı, formayı İbrahim Üzülmez'den almak için çok çalışacağını söyledi. Üzülmez ise genç futbolcuyu, dokuz yıl önce Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a gelen İbrahim Üzülmez'e benzetti.

    5.5 milyon euroluk bonservis bedeli ile Beşiktaş'ın son yıllardaki en pahalı transferlerinden biri olan İsmail, beklentileri karşılamak için çok çalışacağını söyledi.

    Beşiktaş ile dört yıllık sözleşme imzalayan 20 yaşındaki futbolcu, "takım içindeki hava ve arkadaşlık gerçekten çok iyi. Bu da geçtiğimiz sezon şampiyonluğu getirmiş. Bence daha da iyi şeyler yapacağız. Umarım bu forma ile nice şampiyonluklar göreceğiz" dedi.

    İsmail, dokuz yıldır Beşiktaş'ta defansın sol kanadını kimseye kaptırmayan ve önümüzdeki yıl da kendisinin takım içindeki en büyük rakibi olacak olan İbrahim Üzülmez ile tatlı bir rekabet yaşayacaklarını söyledi.

    Üzülmez'den formayı almanın zor olacağını vurgulayan İsmal, "çalışıp bakacağız" dedi.

    Genç futbolcu, "tatlı bir rekabet içinde olacağız. Bu durumdan Beşiktaş karlı çıkaktır. Ayrıca İbrahim Üzülmez'e bana verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ondan formayı alıp alamayacağımı bilmiyorum. Ben çalışmaya devam edeceğim ve sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

    35 yaşındaki İbrahim Üzülmez ise genç takım arkadaşıyla rekabete girmeye hazır.

    İsmail Köybaşı'nın çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu olduğunu söyleyen Üzülmez, İsmail'i 2000 yılında Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a gelen İbrahim Üzülmez'e benzettiğini dile getirdi.

    Deneyimli oyuncu, "formamı vermemek için elimden geleni yapacağım. Ama kimin oynayacağının kararını tabii ki hocamız verecektir. Biz mücadelemizi ortaya koyacağız" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow