hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'da Gabric imzaladı

    Trabzonsporda Gabric imzaladı
    expand

    Trabzonspor'un Hajduk Split'ten transfer ettiği Drago Gabric dört yıllık sözleşme imzaladı.

    Gabric, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde başkan Sadri Şener ve sportif direktör Ünal Karaman'ın da katıldığı törende resmi sözleşmeye imza attı.

    Bordo-mavili kulübün 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Gabric, Trabzonspor'da çok iyi karşılandığını söyledi.

    22 yaşındaki Hırvat oyuncu, "başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Split'teki yetkililer teklifleri her seferinde geri çevirmesine rağmen ısrar ederek buraya gelmemi sağladı. Buraya gelmem uzun sürdüğü için bu bana ekstra bir sorumluluk yükledi" dedi.

    Trabzonspor'a yüksek bir özgüvenle geldiğini söyleyen Gabric, "çok hızlı bir oyuncuyum. Bu özelliğimle takıma katkı yapmak istiyorum. Vatandaşım Cale buradaki taraftar profilinden de bana bahsetti. İhtişamlı ve büyük olduklarını anlattı. Bu benim için artı bir motivasyon" şeklinde konuştu.

    Gabric, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynayamayacak olmasının kendisini etkileyip, etkilemeyeceği yönündeki soruya ise, "Belki etkileyebilir, belki etkilemez ama Trabzonspor bensiz de bu işin altından kalkabilir" şeklinde cevap verdi.

    Sadri Şener, Hugo Broos'un isteği üzerine sol kanattaki açığı gidermek amacıyla Gabric'i transfer ettiklerini belirterek, "daha önce ümit milli takımda oynuyordu. Şimdi A milli takıma çağırılıyor. Umarım bir boşluğu doldurmuş oluruz. Şampiyonluğa katkı sağlamasını istiyoruz ve buna inanıyoruz" dedi.

    Avrupa Ligi'ni çok önemsediğini ifade eden Şener, "bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor'dur. Ayrıca inşallah Avrupa Ligi'ne kalır, yeni bir vizyon ve açılım yakalarız" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow