İndex

Abu Dabi'de Nadal'ı yenen Murray şampiyon

Abu Dabi'de Nadal'ı yenen Murray şampiyon

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Andy Murray, Abu Dabi'deki gösteri turnuvasının finalinde dünyanın bir numarası Rafael Nadal'ı yenerek şampiyon oldu.

Dünyanın dört numarası Murray, Abu Dabi'de Roger Federer'den sonra Nadal'ı da yenerek Avustralya Açık'ın en büyük favorilerinden biri olduğunu kanıtladı.

Geçtiğimiz yıl ABD Açık yarı finalinden sonra dünyanın bir numarası Nadal'ı bir kez kez daha mağlup eden Murray, final karşılaşmasının setlerini 6-4, 5-7, 6-3 aldı.

Abu Dabi turnuvası resmi bir nitelik taşımadığı için, Murray'nin Federer ve Nadal karşısında aldığı galibiyetler dünya sıralamasındaki puanına etki etmeyecek.

Federer'i beşinci ve Nadal'ı üst üste ikinci kez yenen 22 yaşındaki Murray, amacının sezonun ilk grand slam turnuvası olan Avustralya Açık'ı kazanmak olduğunu söyledi.

Nadal da Murray'nin performansını överek, "ben finalde çok iyi oynadım ama Andy biraz daha iyiydi. Onu tebrik ediyorum, Avustralya'da şampiyonluk şansı yüksek" dedi.

Murray, Nadal ve Federer gelecek hafta Doha'da Katar Açık'ta mücadele edecek.

İlgili Konular » Tenisdiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam