hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alcatel OneTouch Pop 4 ortaya çıktı

    Alcatel OneTouch Pop 4 ortaya çıktı
    expand

    Ülkemize sınırlı sayıda getirilen Alcatel markası, önümüzdeki ay Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2016’da yeni bir ürün ailesi duyuracak. Alcatel OneTouch Pop 4 versiyonları ile birlikte haberimizde. Toplamda üç versiyondan oluşan yeni OneTouch Pop 4 serisinin basına sızan teknik özellikleri sizlerle.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk modelden başlıyoruz. İlk modelimiz OneTouch Pop 4 yani serisinin adını taşıyan versiyon. 5 inç ekranda 720p çözünürlükle gelen telefonda Snapdragon 210 yongası kullanılıyor. 1 GB ve 1.5 GB RAM seçenekleri sunacak olan telefonda 8 MP ön, 13 MP arka ve 5 MP ön, 8 MP arka kamera sunan versiyonlar olacak. Kamera çözünürlükleri RAM miktarına göre değişiklik gösterecek. LTE destekli modelde 2500 mAh kapasiteli batarya kullanılacak ve cihaz kutusundan Android 6.0 Marshmallow ile çıkacak.

    OneTouch Pop 4 serisi

    İkinci model ise OneTouch Pop 4S olarak adlandırılıyor. 5.5 inç ekran 1080p çözünürlük sunacak olan telefonda bir farklılık olarak IPS ekran paneli tercih edilecek. Bu telefon gücünü MediaTek Helio X10 yongasından alacak. Orta segment için rekabetçi bir model olarak düşünülen telefonda 1.8 GHz hızında çalışan 4 çekirdek ve 1.0 GHz hızından çalışan 4 çekirdek bulunacak. Mali-T860 GPU ve 2 GB RAM ile iddialı bir telefon olacağını söyleyebiliriz. 16 ve 32 GB depolama alanlarının yanı sıra cihazda 13 MP arka ve 8 MP ön kamera tercih edilecek. Cihaz LTE destekliyor, 2960 mAh bataryaya sahip ve Android 6.0 Marshmallow ile kutusundan çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni TV almadan önce bilmeniz gereken 8 yeni TV terimi

    OneTouch Pop 4 serisi

    Geldik son modele. Son model OneTouch Pop 4 Plus olarak adlandırılmış. Bu cihazda da 5.5 inç ekran bulunuyor ancak çözünürlük 720p olacak ve IPS yok. Tıpkı ilk versiyon gibi Snapdragon 210 yongasından güç alacak. Adreno 304 GPU ve 1.5 GB RAM ile telefonun uygun fiyatlı olacağını şimdiden söyleyebiliriz. 16 GB depolama alanı, LTE desteği, 8/13 MP arka, 5/8 MP ön kamera (kamera çözünürlükleri henüz net değil), 2500 mAh kapasiteli batarya ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini burada da göreceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow