Yılbaşı gecesi iki arkadaşıyla birlikte İstanbul Bahçelievler'deki bir parkta içki içerek eğlenirken uğradığı satırlı ve silahlı saldırı sonucu hayatını yitiren Soner Karaağaç toprağa verildi. Polis saldırıyla ilgili olarak Bekir Yavuz adlı kişiyi arıyor.
Bahçelievler'de yılbaşı gecesi gürültü yaptıkları ve içki içtikleri için tartıştıkları kişinin satırlı ve silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Soner Karaağaç son yolculuğuna uğurlandı.
17 yaşındaki gençin cenaze namazı Güngören'deki Akıncılar camiinde kılındı. Arkadaşları Karaağaç'ın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
Acılı baba Önder ve abla Elif Karaağaç, çevredekiler tarafından sakinleştirildi.
Karaağaç'ın cenazesi Küçükçekmece Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Olayla ilgili polis tarafından aranan sabıkalı Bekir Yavuz'un ise halen firarda olduğu, yakalanması için operasyonların sürdüğü bildirildi.