İndex

Siyasi partiler seçim gecesine hazır

Siyasi partiler seçim gecesine hazır

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek. Oylar kullanılacak, sayım başlayacak ve sonra gözler sandıktan çıkacak sonuçlarda olacak. Sonuçlar siyasi parti genel merkezlerinden de saniye saniye takip edilecek.

AKP Genel Merkezi seçim gecesine hazır. O gecenin en önemli merkezi, illerle temas kuracak birim yani Seçim Koordinasyon Merkezi. Tüm illerden seçim sonuçlarına ilişkin yeni bilgiler bu merkeze akacak.

Başbakan Erdoğan da seçim sonuçlarını AKP Genel Merkezi'nden takip edecek.

Seçim Koordinasyon merkezi Başkanı ve AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, "Alanda ve genel merkezde toplam 1 milyon 200 bin kişi olacak" dedi.

CHP'de sonuçlara hızlı ulaşmak için her ile özel telefon numarası tahsis edildi. Gelecek sonuçları değerlendirmek için ise genel merkezde iki ayrı komite görev yapacak.

MHP Genel Merkezi'nde de hazırlıklar sürüyor.

Seçim günü hem gazeteciler hem de partililer için iki ayrı merkez kurulacak. Sonuçlar hem ajanslardan hem de sandık başı görevlilerinden takip edilecek. Sonuçlar aynı anda da parti genel merkezine kurulacak dev ekranlara yansıtılacak.

İlgili Konular » Yerel Seçim '09diğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Ne bakanı olursunuz?
Sizce insanoğlunun yaptığı en büyük tarihsel hata ne?





Devam