hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Apple'dan kablosuz kulaklık geliyor!

    Appledan kablosuz kulaklık geliyor
    expand

    Cihazlarda 3.5 mm jakın kaldırılıp alternatif olarak yerine başka bir teknolojik ürünün gelebileceğini düşünenler yanılmadılar, tam da bu noktada oldukça teknolojik ve inovatif bir ürün daha yola çıkmış durumda.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kablolu ve kablosuz olarak kullanılabilecek bu manyetik yapıdaki kablosuz kulaklık, Apple ürünlerinin yeni arkadaşı olacak gibi duruyor. Üretimine hangi tarihte başlanacağı henüz belirli olmasa da çok geçmeden yeni Apple ürününe kavuşulacağı aşikar.wireless

    Peki bu kablosuz kulaklık, beraberinde neler getirecek?

    Patenti Apple tarafından alınan yeni ürünün; derin sistem kontrolleri, analog ses çıkışı, suya dayanıklı donanım ve portatif yüzey ile beraber gelmesi bekleniyor. Ürünlerinde daima mobiliteyi ve aslında sadeliğin de getirdiği kullanılabilirliği artırma düşüncesi yine boy gösterirken 3.5 mm jakın kaldırılmasıyla beraber cihazlarda açılacak boşluğun da neyle doldurulacağı merak konusuydu. Önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenen bu durumunda hali hazırda bir çok iddiası ortaya çıkmış durumda.

    İddialar arasında jakın kaldırılmasının ardından ve tabi bahsi geçen yeni ürünün ortaya çıkarılmasından sonra, açılacak olan boşluğa bir başka ses modülü veya ses çıkış ünitesi eklenmesi bekleniyor. Özellikle oldukça hayali düşünceleri de ele alacak olursak, buraya bir kamera veya hologram çıkışının ekleneceği söyleniyor. Şuan içinde bulunduğumuz şartlar altında biraz fazla uçuk gibi görünse de bir kaç yıla kadar hologram teknolojisinin hayatımızın içine girmesi muhtemel. Ancak şimdilik 3.5 mm jakın yerine düşünülen kablolu veya kablosuz olarak çalışabilen bu kulaklığın patent aşaması tamamlanmış durumda.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow