hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    32.Gün'de birbirlerine girdiler

    32.Günde birbirlerine girdiler
    expand

    Dün gece Kanal D'de yayınlanan 32.Gün programında büyük tartışma yaşandı. Programın konusu Türkan Saylan'ın vefatı, konukları ise Cumhuriyet ve Vakit gazetesi yazarlarıydı. Tartışma reklam arasında da artarak devam edince 32.Gün tarihinde ilk kez yarıda kaldı. Programın konukları Cumhuriyet'ten Ümit Zileli ve Mehmet Faraç, Vakit gazetesinden ise Sedat Arseven'di.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Programa Vakit'ten Serdar Arseven ve Cumhuriyet Gazetesi'nden Mehmet Faraç'ın kavgası damgasını vurdu.

    Yaşamını kaybeden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr.Türkan Saylan’ın vefatı öncesinde ve sonrasında yaşanan tartışmaları ve Vakit Gazetesi'nin "Türkan Saylan'ın Ergenekon propagandası için öldürülmüş olabileceği" yönündeki iddialarını tartışmak için Cumhuriyet ve Vakit gazeteleri yazarlarının stüdyoya davet edildiği programda tansiyon bir anda yükseldi.

    Vakit Gazetesi Ankara temsilcisi Serdar Arseven'in, Cumhuriyet yazarı Mehmet Faraç ile ilgili ailevi bir iddiayı masaya taşıması ortamı gerdi ve başlayan sert tartışma dakikalarca program sunucusu 32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Rdıvan Akar'ın müdahalelerine rağmen devam etti.

    Tartışmayı sonlandırmak için Rıdvan Akar reklam dönüşünde 32.Gün'ün "23 yıldır demokratik ve yapıcı program çizgisinden ödün vermediğini ve bu çizginin programa devam edilirse zedeleneceğini düşündükleri için programı sonlandırmak zorunda kaldıklarını" belirterek izleyiciden özür diledi ve programı kapattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Böylece daha önce aynı stüdyoda defalarca en yan yana gelmez denilen isimleri ağırlayan 32. Gün tarihinde ilk kez yarıda kaldı...

    Kaynak: 32gunhaber.com

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow