hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yine Siirtspor yine Fadıl Akgündüz

    Yine Siirtspor yine Fadıl Akgündüz
    expand

    Hayata geçiremediği otomobil projesi, milletvekilliği, spor kulübü başkanlığı, flaş transferler ve yolsuzluk iddiaları. Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden Fadıl Akgündüz, yeniden gündemde. Bir kez daha Siirtspor Başkanlığı'na seçildi. Yanında bu kez eski milli futbolcu Alpay Özalan da var. Ve yeni vaatleri şöyle: Siirt'e 100 bin kişilik stad yapılacak, takım Süper Lig'e çıkacak, hatta şampiyonlar ligine katılacak.

    "İmza" markasıyla piyasaya sürülmesi planlanan otomobil projesi Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz'ün önemli icraatlarındandı.

    Bir anda medyatik olan Akgündüz, ardından Siirtspor'u satın aldı. Sergen Yalçın, Alpay Özalan, Tanju Çolak ve Oktay Derelioğlu gibi ünlü futbolcuları transfer ederek adını duyurdu.

    Bağımsız milletvekili de seçildi ama Siirt'teki seçimler iptal edilince hakkındaki iddialar nedeniyle cezaevine girdi. Şimdi yine gündemde. Bir kez daha Siirtspor'un başına geçti. Hem de büyük hedeflerle.

    Siirtspor'un yeni başkanı Fadıl Akgündüz'ün yardımcısı da eski milli futbolcu Alpay Özalan. Özalan'ın ortaya koyduğu hedefler de Akgündüz'ünkilerden aşağı kalır değildi.

    Özalan, "Bir Turkcell Süper Ligi hatta Avrupa kupalarına giden bir takımın iskeletini oluşturmak için birlikteyiz. Çok uzun vadeli düşünüyoruz" dedi.

    Akgündüz ve Özalan, açıklamanın ardından Siirt Valisi ve Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow