İndex

KPSS'de kopya iddiası: 30 gözaltı

KPSS'de kopya iddiası: 30 gözaltı

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Iğdır'da, Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) kopya çekildiği iddialarıyla ilgili gözaltına alınan 30 kişi adliyeye sevk edildi.

27 Haziran'da yapılan KPSS'de cep telefonuyla kopya çektikleri iddia edilen 3 zanlı ile bu şüphelilere yardım ettikleri belirtilen aralarında 3 okutmanın da bulunduğu toplam 30 kişi gözaltına alındı.

Polis ve jandarmanın birlikte yürüttüğü soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan zanlıların kopya çekerken kullandıkları cep telefonu, kulaklık ve 3 dizüstü bilgisayara da el konuldu.

Sorgusu tamamlanan zanlılar, Iğdır Adliyesine sevk edilirken, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Iğdır'da, 27 Haziran'da KPSS için çevre illerden geldiği belirlenen ve kimlikleri açıklanmayan 3 kişi hakkında, Iğdır'da değişik okullarda girdikleri sınavda cep telefonuyla kopya çektikleri gerekçesiyle ÖSYM görevlilerince gerekli işlem yapılmasının anrdından, polis bu kişileri gözaltına alarak soruşturma başlatmıştı.

İlgili Konular » KPSSdiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam