hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilal Erdoğan askerlik için Burdur'da

    Bilal Erdoğan askerlik için Burdurda
    expand

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, 21 gün bedelli askerlik yapmak üzere Burdur'daki 58'inci Piyade Er Eğitim Alayı nizamiyesine teslim oldu.

    Erdoğan'ı asker ocağına, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile aile dostları Mustafa Gündoğan getirdi.

    Washington'da bankacı olarak çalışan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Bilal Erdoğan, 21 gün yapacağı döviz bedelli askerlik için Burdur'a geldi.

    Bilal Erdoğan'a Burdur'a gelişinde bir koruma aracı eşlik etti. Erdoğan, araçtan inmeden önce son kez cep telefonu ile konuştu.

    Birliğine teslim olmadan önce basın mensuplarına açıklama yapan Bilal Erdoğan, "İşte biz de görevimizi yerine getireceğiz. Bildiğiniz gibi dövizli askerlik görevimizi yerine getirmek için buradayız. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

    Bu arada bir asker yakını Erdoğan'a asker cüzdanı hediye etti. Erdoğan, birçok asker yakını tarafından da sevgi ile karşılandı.

    Erdoğan'ın askere geleceğini öğrenen basın mensuplarının üç gündür tuttuğu nöbet de sona ermiş oldu.

    Bilal Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu bedelli erlerin 10 Temmuz Cuma günü yemin etmesi bekleniyor.

    Bu arada, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ün oğlu Mesut Ertürk de Burdur 58. Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı'na teslim oldu.

    Mesut Ertürk'ü nizamiyeden babası Ahmet Ertürk uğurladı. Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın ile oğlunu uğurlayan Ahmet Ertürk, "Her Türk genci gibi oğlumun da asker olmasından gurur duyuyorum. Mutluyum. Her aileye Allah böyle mutluluklar nasip etsin" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow