İndex

Konya'daki operasyonda 6 kişi serbest

Konya'daki operasyonda 6 kişi serbest

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Konya'da polisin özel rehabilitasyon merkezlerine yönelik operasyonunda gözaltına alınan 38 kişiden, aralarında Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürünün de bulunduğu 6 kişi serbest bırakıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sorgulanmalarına başlanılan şüphelilerden 6'sı, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Serbest bırakılanlar arasında bulunan Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Hacı Seyit Ali Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki evinin önünde davul-zurnayla karşıladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışlanan ve kayıtlara geçen masa ve sandalyeler nedeniyle gözaltına alındığını belirten Necip Şan, "Büyük ihtimalle bir şikayet olayı var, dosyanın muhteviyatı daha sonra öğrenilecek. Ben rahatım, giderken de rahattım ama bir biçimiyle insan tedirgin oluyor" dedi.

Sabah saatlerinde Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 32 şüphelinin sorgularının devam ettiği bildirildi. Polis dün sabah, özel rehabilitasyon merkezlerine yönelik Konya, Niğde, Adana ve Eskişehir'de eş zamanlı operasyon düzenlemişti.

Konya merkezli operasyonda şüphelilerin "sağlıklı olan çocukları, özürlü gibi gösterip devletten para aldıkları ve bu çocukları rehabilitasyon merkezinde eğitim alıyormuş gibi gösterdiği" öne sürülmüştü.

Şüphelilerin, usulsüz yollarla elde ettikleri gelirlerle devleti yaklaşık 3 milyon TL zarara uğrattıkları iddia edilmişti.

İlgili Konular » Yolsuzlukdiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam