hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İDO Kabataş-Kadıköy-Bursa seferi başlıyor

    İDO Kabataş-Kadıköy-Bursa seferi başlıyor
    expand

    İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO), Kabataş-Kadıköy-Bursa arasında deniz otobüsü seferi başlatacağını bildirdi.

    İDO'dan yapılan yazılı açıklamada, 24 Ağustos'ta başlayıp 17 Eylül'e kadar sürecek deneme seferleri ile Bursa'ya Kabataş'tan 2 saat, Kadıköy'den de 1 saat 40 dakikada ulaşılacağı kaydedildi.

    Açıklamada, İstanbul'da deniz ulaşımı yatırımlarını sürdüren şirketin Marmara'da deniz ulaşımını, kara yolu trafiğine önemli bir alternatif haline getirmek için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

    Bu çerçevede Kabataş-Kadıköy-Bursa arasında gerçekleştirilecek deneme seferlerinin yolcu talebine bağlı olarak tarifeli hale getirileceği belirtilen açıklamada, seferlerin salı günleri hariç, haftanın 5 günü saat 14.30'da Kabataş, 14.50'de Kadıköy kalkışlı olarak düzenleneceği, sadece cuma günleri 12.30 ve 18.30 Kabataş, 12.50 ve 18.50 Kadıköy kalkışlı olarak gerçekleştirileceği bildirildi.

    Açıklamada, Bursa'dan ise çarşamba günü hariç haftanın 5 günü seferlerin saat 10.00'da, cuma günü ise 08.30 ve 15.00 saatlerinde yapılacağı kaydedildi.

    Kabataş-Kadıköy-Bursa seferlerinin bilet ücretlerinin hızlı feribot seferlerinde uygulandığı gibi hiçbir değişikliğe gidilmeden tam 20, indirimli 15 TL olarak belirlendiği ifade edildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow