hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocanın korkunç intikamı!

    Kocanın korkunç intikamı
    expand

    Malatya'da 18 gün önce evlendiği eşinin 2 ay önce tecavüze uğradığını öğrenen koca dehşet saçtı. İstanbul'a gelen H.A., eşine tecavüz ettiği iddia edilen Y.G.'yi buldu ve cinsel organını kesti. Olaya karışan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

    Kartal Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan H.A. ile kayınbiraderi İ.K. tutuklanarak cezaevine götürüldü.

    Çocuk polisi tarafından adliyeye getirilen H.A'nın eşi S.A. ise çocuk suçlarına bakan bir savcı tarafından sorgulandı. S.A., tutuklanması istemiyle sevk edildiği çocuk mahkemesince serbest bırakıldı.

    Olay

    İstanbul'a kayınbiraderiyle birlikte gelen H.A. eşine tecavüz ettiği iddia edilen Y.G.'yi ormanlık bir alana götürerek dövdü, ardından cinsel organını kesti.

    Olay, vatandaşların dün Maltepe'deki bir ormanlık arazide iki kişinin bir şahsı dövdüğü ihbarı üzerine ortaya çıktı.

    Olay yerine gelen polis, 27 yaşındaki H.A.'ı gözaltına alırken, kayınbiraderi İ.K. (23) kaçmayı başardı. Dövülen Y.G. (43), ise Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Polis kesilen organ için arama yaptı

    Y.G.'nin hastaneye kaldırılmadan önce polislere cinsel organının kesildiğini söylemesi üzerine, polis ormanlık alanda yarım saat arama yaptı.

    Hastanede tedavi altına alınan Y.G. ise yoğun bakıma alındı, kesilen bölgeye dikiş atıldı.

    Maltepe polis merkezinde gözaltında tutulan H.A. ilk ifadesinde, evlendikleri gece eşinin bakire olmadığını öğrendiğini, bunun üzerine onu zorla konuşturduğunu ve yaklaşık 2 ay önce kendisine gelen telefonla Y.G. ile tanıştığını öğrendiğini söyledi.

    H.A., "Y.G., telefon ile aradığı eşimden Malatya'da olduğunu öğrenmiş ve otobüse atlayıp gelmiş. Eşimi bulmuş ve tecavüz etmiş. Bunlar düğünün hemen öncesi oluyor. Ben bu olayı duyduktan sonra İstanbul'a geldim. Kayınbiraderim ile buluştum ve Y.G.'e haddini bildirdim" dedi.

    Polis arama
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow