TFF 3. Lig 2. Grup'ta Altınordu'yu 3-0 mağlup eden Ispartaspor, maçta domuz gribi ön tanısı konulan 7 futbolcusuyla mücadele etti.
Atatürk Stadı'nda yapılan maçta,
domuz gribi ön tanısı konulan ve Isparta Devlet Hastanesi'nce 1 hafta rapor verilen 11 futbolcudan 7'si forma girdi.
Maç öncesi
domuz gribi ön tanısı ile tedavi olan Ispartasporlu futbolculara serum takviyesi yapıldığı belirtildi.
Maça, hasta futbolculardan Onur, Osman, Ergül, Veysi, Ender, Halil ilk 11'de başlarken, Kasım da ikinci devre forma giydi.
Futbolculardan Osman ve Veysi'nin birer gol attığı karşılaşmayı Ispartaspor 3-0 kazandı.
Ispartaspor Başkanı Remzi Erdoğan, maç sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolculara sürekli serum tavkiyesi yapıldığını söyledi.
Buna rağmen futbolcuların yorgun olduklarını vurgulayan Erdoğan, Futbol Federasyonu'nun tutumuna bir anlam veremediklerini ifade etti.
Erdoğan, "Cuma günü futbolcularda halsizlik ve ateş yükselmesi başladı. Cuma gecesi ve Cumartesi rahatsızlanan futbolcu sayısının artması üzerine tüm futbolcuları Isparta Devlet Hastanesi'ne götürdük. 11 futbolcumuza
domuz gribi ön tanısı konuldu. Raporlu oldukları yönünde Federasyon yetkililerini bilgilendirdik. Ancak bize maçı ertelemek için bir neden görmedikleri yönünde yazı geldi. Futbolcularımız değil koşmakta, ayakta durmakta bile zorlandılar. Maçtan bir saat önce de serum takviyesi yapıldı. İnşallah futbolcularımıza birşey olmaz" dedi.