İndex

RTÜK Başkanı öyle bir söz etti ki...

RTÜK Başkanı öyle bir söz etti ki...

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Televizyon dizilerindeki öpüşme sahnelerini eleştiren RTÜK Başkanı Davut Dursun'dan tartışılacak sözler: "Şu toplumun milli ve manevi değerleriyle Etiler'de oturanların milli ve manevi değerleri aynı mı?"

Tüketiciler Birliği'nin Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantısında konuşan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun televizyon dizileri ve öpüşme sahneleriyle ilgili görüşünü açıkladı.

Dursun, "Şu toplumun milli ve manevi değerleriyle Etiler'de oturanların milli ve manevi değerleri aynı mı?" diye sordu.

Dursun, toplumun farklı kesimlerinin olaylara farklı bakabildiğini savunduğu konuşmasını "Üst kurulda 9 üye var kendi aramızda bazı raporları görüşürken ben diyorum ki böyle bir klip olmamalı, bu kötü örnektir diyorum, yanımadaki arkadaş diyor ki ne var bunda ya son derece çağdaş bi şey diyor. 9 kişi bir ahlaki ilke üzerine anlaşamıyoruz bütün toplumun ortak ahlaki ilkesini nasıl bulacağız" diye sürdürdü.

İlgili Konular » RTÜKdiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam