hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sony Xperia E5 Türkiye'de satışa çıktı

    Sony Xperia E5 Türkiyede satışa çıktı
    expand

    Sony Xperia E5, duyarlı Sony kamerası, şık tasarımı ve iki güne kadar dayanan pil ömrü ile kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her yeni telefonu ile tüketicilerine daha iyi bir kullanım deneyimi sunmayı hedefleyen Sony Mobile, Xperia E5’in fiyat-performans açısından başarılı bir telefon olduğuna dikkat çekiyor. İnce yapısı ve tasarımı ile ele rahat bir şekilde oturan cihaz, MediaTek MT6735 işlemciden güç alıyor. MicroSD kartın 200GB'ye kadar artırılabilen geniş belleği sayesinde, içerikleri indirmek ve saklamak çok kolay hale geliyor.

    Sony Xperia E5 Türkiyede satışa çıktı

    Xperia E5, uzun süre dayanan pili sayesinde, cihazı şarj etmeden iki güne kadar kullanım imkanı sağlıyor. Büyüleyici kareler elde etmenize yardımcı olan yüksek kalitedeki 5 MP ön ve 13 MP arka kamerası ile nesneyi ve fotoğrafın nerede çekildiğini algılıyor. Otomatik Görüntü Tanıma özelliği, koşulları analiz ederek yüksek kalitede fotoğraflar sunmak üzere ayarları otomatik olarak düzenliyor. Xperia E5, ilave HDR seçeneğiyle fotoğrafların daha keskin görünmesini sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Grafit siyah ve Beyaz renk seçenekleri ile gelen Xperia E5, 999 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunuluyor.   

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow