hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ne fotoğraf ama!

    Ne fotoğraf ama
    expand

    Port Lympne Hayvanat Bahçesi'nin düzenlediği fotoğraf yarışması için deklanşöre basan Nicholas Godsell yarışmada birinciliği kazanamadı ama çektiği fotoğrafla medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

    İngiltere'de Folkeston yakınlarındaki hayvanat bahçesinde ilginç bir fotoğraf çekmeye çabalayan 33 yaşındaki Godsell, aslında bir bilgisayar firmasında satış müdürü olarak çalışıyor.

    İşte bir satış müdürü bu çalışmaları sırasında iki gorilin liderlik için yaptığı vahşi kavgayı ölümsüzleştirmeyi başardı.

    Godsell, "Böyle bir fotoğrafı nasıl çektim bilmiyorum. Sadece onları izliyordum ve gittikçe daha da agresifleştiklerini gördüm. Sonra bir tanesi diğerine doğru dönüp bir nevi kükredi. Gerçekten çok korkutucu bir sahneydi. İşte o anda parmağım bir anda deklanşöre gitti. Fotoğrafı gördüğümde doğru anda hamle yaptığımı anladım" dedi.

    Böyle bir anı fotoğrafladığı için kendini şanslı hissettiğini söyleyen Nicholas Godsell, güzel sanatlar okumuş ancak satış işine girmiş. Fotoğrafçılıkla hobi olarak ilgilenen Godsell'in sayesinde sıradan bir etkinlik olan bu yarışmanın da ününü arttı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow