hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İbo Show'un yayından kaldırıldığı doğrulandı

    İbo Showun yayından kaldırıldığı doğrulandı
    expand

    atv yönetiminin, canlı yayında Yıldız Tilbe'ye "Seni p...klerin elinden kurtardım" diyen İbrahim Tatlıses'in İbo Show isimli programını yayından kaldırdığı iddialarını İbrahim Talıses "ATV yönetimi ile konuşup İbo Show'u bitiriyorum" diyerek doğruladı.

    Medyatava'da yer alan habere göre İbo Show'un pazar günü yayınlanan bölümünde canlı yayında konuğu Yıldız Tilbe'yle kavga eden İbrahim Tatlıses'in programı yayından kaldırıldığı açıklanmıştı.

    Tatlıses, canlı yayında konuğuna "Seni pezevenklerin elinden kurtardım" açıklaması yapmış, daha sonra geri adım atmak yerine Yıldız Tilbe'nin isteklerini açıklayarak tartışmayı alevlendirmişti.

    Tüm bu gelişmelerden rahatsız olan atv yönetiminin, İbrahim Tatlıses'le anlaşarak programın yayınına son verdiği öne sürülmüştü.

    Bunun üzerine bir açıklama yapan İbrahim Tatlıses, "3 gündür gördüğüm eziyet ve hakaret karşısında çok yorulduğumu hissettim" diyerek "Yıldız Tilbe’nin nankörlüğü ve yalan yanlış konuşmaları karşısında, bende yalan söylemeyeceğime göre ATV yönetimi ile konuşup İBO SHOW’u bitiriyorum" açıklamasında bulundu.

    "Bu durumda işsiz kalacak 50 İbo Show çalışanının vebalinin hesabını 3 gündür zavallı kadını oynayan Yıldız Tilbe versin" diyerek açıklamasını bitiren İbrahim Tatlıses suçu Yıldız Tilbe'nin üstüne atarak olumsuz tavrını sürdürdü.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow