hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hande Yener'in ikonu Bülent Ersoy

    Hande Yenerin ikonu Bülent Ersoy
    expand

    Popun ikonu Hande Yener, Star TV'de yayınlanan "Aramızda Kalmasın" isimli programda yine iddialı açıklamalarda bulundu.

    Demet Akalın ile arasındaki “Bakkal Şarkısı” polemiği nedeniyle açılan davayı kaybeden sanatçı, toplam tazminatın 10 bin TL değil 3 bin TL olduğunu ancak bu parayı da yiyemeyeceğini çünkü davayı temyize götürdüklerini bir kez daha vurguladı.

    Demet Akalın ile ilgili hiçbir polemik yaratmadığını söyleyen sanatçı, “Bu meselenin günden güne büyümesinin tek nedeni gazetecilerin kendi ağızlarından yazdıkları haberlerdir. Demet ile kıyaslanmayı hiçbir zaman kabul etmedim, kabul etmeyeceğim de. O ayrı bir müziğin peşinde ben ise bambaşka bir yolculuğun. Konuşurken üslubuma her zaman çok dikkat ettim ama her gün her dakika olgun tepkiler vermek zorunda da değilim. Herkesin işi konuşsun” dedi.

    Onun ikonu Bülent Ersoy!

    Kendisinden hem pop hem de gay ikonu olarak bahsedilen sanatçı, kendi ikonunun ise sanatıyla, tarzıyla, duruşu ve üslubu ile Bülent Ersoy olduğunu itiraf etti.

    Yaptığı sanatın ve hayata karşı duruşunun 50 yaşından sonra anlaşılmasının kendisi için bir anlam ifade etmeyeceğini söyleyen Hande Yener, “Değişmeyen değişimdir. Her albüme yeni bir imaj çalıştığımız gibi bir sonraki için de çalışmalara Kemal Doğulu ile şimdiden başladık” diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow