hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hido'un interaktif takım arkadaşı Chris Bosh

    Hidoun interaktif takım arkadaşı Chris Bosh
    expand

    Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun da formasını giydiği Toronto Raptors'ın Hido'yla birlikte en önemli yıldızı olan Chris Bosh, basketbol dışındaki renkli ve sıradışı yaşamıyla da dikkat çekiyor.

    Türkoğlu'nu sezon başındaki transfer görüşmeleri sırasında ligin Kanada merkezli takımı Raptors'a katılması için ikna edenler arasında bulunan Bosh, Warner Music'le anlaşma imzalamasının ardından müzik endüstrisine adım atmaya hazırlanıyor.

    Önümüzdeki günlerde yayınlanacak albüm çalışmalarının son aşamasında olduğunu belirten All-Star yıldız, "İddialı bir albüm olacak. Genç müzisyenlerin besteleri de albümde yer alıyor" diye konuştu.

    NBA'de 4 kez All-Star seçilen ve önümüzdeki sezon için transfer piyasasının en önemli ismi olarak görülen Bosh, daha önce kendi adına kurduğu vakıfla da sosyal alanda yaptığı çalışmalarla tanınıyor.

    Bosh, spor ve eğitim alanında hizmet veren vakfına, gelirinin önemli bir kısmını aktararak genç ve yetenekli çocukların önünü açmayı ve onları spora kazandırmayı hedefliyor.

    Bosh'un kişisel internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yıldız oyuncu Iphone, Blackburry gibi yeni nesil cep telefonları için "Chris Bosh CB4" isimli bir program hazırlattı. Bu programı cep telefonlarına yükleyecek olanlar, hem Bosh'un albümünden yeni şarkıları dinleme şansına erişecek hem de oyucu ile ilgili güncel bilgileri öğrenebilecek.

    "CB4" ile NBA'de ilk kez bir oyuncu kendi adına program hazırlatmış oldu. Toronto Raptors'ın 2.08'lik yıldızı olan ve 6 sezondur NBA'de yer alan oyuncu, Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini de en aktif kullanan NBA yıldızı olarak tanınıyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow