hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Brittany Murphy 32 yaşında öldü

    Brittany Murphy 32 yaşında öldü
    expand

    Amerikalı aktris Brittany Murphy Los Angeles'da 32 yaşında hayatını kaybetti.

    Ani gelen ölüm üzerine doktorlar önce kalp krizinden yada uyuşturucudan şüphe etti ancak  ünlü aktiris'in ölümünün tamamen "doğal yollardan" olduğu açıklandı.

    Ünlü aktirisin yatırıldığı sağlık merkezinin sözcüsü, 32 yaşındaki oyuncunun hastaneye kaldırılmadan önce vefat ettiğini söyledi.

    Amerikan basınında yer alan haberlerde ise Murphy'nin duş alırken kalbinin durduğu ve annesinin sanatçıyı hayata döndürmek için kalp masajı yaptığı ileri sürüldü.

    Ailesine göre Murphy hastaydı

    Amerikalı aktris Brittany Murphy'nin ailesi, kızlarının ölümünden önce grip benzeri bir hastalığın belirtilerini gösterdiğini bildirdi.

    Murphy'nin ailesi, Los Angeles kenti yetkililerine, kızlarının Hollywood Hills'teki evinde ölmeden önceki birkaç gün gribe benzeyen bir hastalık geçirdiğini iletti.

    Bu arada, sorgu hakimi yardımcısı Ed Winter, sanatçının ölümüne neyin sebep olduğunu öğrenmek için bugün otopsi yapılacağını açıkladı.

    Ailesinin bildirdiği hastalığın Murphy'nin ölümünde bir etken olabileceğini kaydeden Winter, kesin hükme varmanın haftalar alabileceğini belirtti. Winter, Murphy'nin ölümünün doğal nedenlerden kaynaklandığının göründüğünü, sanatçının ilaç reçetelerinin ailesinden alındığını, yetkililerin sağlık geçmişini daha iyi anlamak için özel doktoruyla bağlantı kuracağını bildirdi.

    Murphy'nin cenaze töreniyle ilgili düzenlemeler ise henüz ilan edilmedi.

    Eminem'le birlikte rol aldığı "8 Mile" ve Michael Douglas'la başrollerini paylaştığı "Don't Say a Word" filmlerindeki rolleriyle tanınan sanatçı, Sylvester Stallone'un gelecek yıl vizyona girmesi beklenen "The Expendables" adlı filminde de rol alacaktı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow