hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Zlatan 8 milyon taraftar kaybettirdi'

    Zlatan 8 milyon taraftar kaybettirdi
    expand

    Eski Manchester United'lı oyuncu Jesper Blomqvist, Paris St. Germain'in Zlatan'ı kaybederek bir futbolcudan çok daha fazlasını kaybettiğini düşünüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Manchester United'ın eski oyuncusu Jesper Blomqvist, Zlatan Ibrahimovic'in bu yaz Paris St. Germain'den Kırmızı Şeytanlar'a gidişiyle Fransız kulübünün "8 milyon taraftar kaybettiğini" iddia etti.

    Ertuğrul Özkök de Fenerbahçe'nin uçağındaydı

    Blomqvist'e göre Fransız şampiyonundan geçtiğimiz sezonun sonunda Parc des Princes'te kupalarla geçen dört sezonun ardından ayrılan oyuncunun gidişiyle bir oyuncudan daha fazlası gitmiş oldu.

    The Sun gazetesine konuşan Blomqvist, "İsveç'teki en büyük kişiliklerden biri Zlatan. Kendi parfümünü, Volvo arabalarını, spor giyim kreasyonunu piyasaya çıkardı. O kendi başına bir marka. Milli takımda oynamıyor ama hala her yerde" ifadelerini kullandı.

    "İsveç'ten Manchester'a paketler hazırlayan İsveçli şirketlerle çalışıyorum. İlgi üç katına çıktı" diyen eski futbolcu, "Zlatan, İsveç'te bu kadar büyük. Bence PSG, Ibrahimovic'in gidişiyle 8 milyon taraftarını Manchester United'a kaybetti. Durum genel olarak böyle özetlenebilir" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Çok daha fazla uçak geliyor, çok daha fazla bilet satılıyor" diyen Blomqvist, "Birkaç yıldır arada bir bu işleri yapabiliyordum ama şu an talep 10 katına çıkmış durumda, herkes Zlatan destekçilerini buraya getirmek istiyor" diyerek büyük ilgiyi özetledi.

    PSG bu sezonun başından beri Ibrahimovic'i kaybetmiş olmanın saha içi ve dışındaki etkileriyle başa çıkmaya çalışıyor. İsveçli golcünün yokluğu Ligue 1 devinin ilk haftalardaki yavaş başlangıcındaki en kilit faktör olarak görülüyor. (Goal.com)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow