İndex

'Erdoğan'a ayakkabı'da tahliye talebine ret

'Erdoğan'a ayakkabı'da tahliye talebine ret

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
İspanya'nın Sevilla kentindeki Kültürlerarası Nodo Vakfı tarafından 22 Şubatta ödüllendirilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, belediye binasının önünde aracına bineceği sırada ayakkabı fırlatan Hocman Joma adlı Suriye uyruklu gencin serbest bırakılması yönündeki talebe mahkeme olumsuz cevap verdi.

Sevilla Mahkemesi 11. bölüm hakimi, 27 yaşındaki Hocman Joma'nın avukatı Luis Ocana tarafından sunulan, müvekkilinin serbest bırakılması talebinin reddedildiğini açıkladı.

Sevilla Belediyesi önünde meydana gelen olayın hemen ardından polis tarafından yakalanan ve 24 Şubatta çıkarıldığı mahkemede tutuklu yargılanmasına karar verilen Joma'nın, "kaçma riski bulunduğundan" ve "yaptığı olayın ciddiyetinden" dolayı serbest bırakılmasına izin verilmediği bildirildi.

Kefaletsiz olarak cezaevinde bulunan Joma, "uluslararası bir şahsiyete saldırı, hakaret ve güvenlik güçlerine karşı gelme" ile suçlanırken, alınan bilgilerde savcılığın en az 3 yıl hapis talebinde bulunacağı belirtiliyor.


İlgili Konular » İspanyadiğer konular »
Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam