hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İl meclisi üyesi seks partisinde yakalandı

    İl meclisi üyesi seks partisinde yakalandı
    expand

    Roma İl Meclisinin Özgürlükçü Halk Partisi (ÖHP) üyesi Pier Paolo Zaccai, gece transseksüellerle seks ve kokain partisine katıldığının anlaşılmasının ardından ihtiyaten açığa alındı.

    Roma Büyükşehir Belediye Başkanı Gianni Alemanno, "Zaccai, ÖHP tarafından açığa alınmıştır. Yargının olayı aydınlatmasını bekliyoruz" dedi.

    Alemanno, açıklamasında, merkez sol muhalefetteki Demokrat Partiye mensup Piero Marazzo'nun da Lazio Bölge Başkanı olarak görev yaptığı dönemde benzer bir skandala karıştığını ve istifa etmek zorunda kaldığını anımsatarak, "Zaccai'nin karıştığı bu kötü hadise, Marazzo vakasını çağrıştırmaktadır" diye konuştu.

    Roma'nın San Giovanni semtinde dün gece düzenlenen seks ve kokain partisiyle ilgili olarak Latin Amerikalı bir transseksüelin polis tarafından sorgulandığı, emniyet birimlerinin Zaccai'nin de ifadesini almasının beklendiği kaydedildi.

    Uyuşturucunun etkisiyle sabaha karşı balkona çıkarak nutuk atmaya başlamasının ardından hastanede tedavi altına alınan 42 yaşındaki Zaccai, İtalyan faşist Benito Mussolini'ye hayranlığıyla bilinen İtalyan Sosyal Hareketinde başladığı siyasi kariyerini ÖHP'de sürdürüyordu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow