hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Death Stranding için yeni video paylaşıldı!

    Death Stranding için yeni video paylaşıldı
    expand

    Kojima’nın bilgi vermekten sürekli kaçındığı oyunu Death Stranding, yeni videosuna The Game Awards’ta kavuştu. Peki oyun hakkında ne gibi haberler var?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hideo Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding, şüphesiz Kojima’nın Konami’ye vuracağı en büyük darbe olarak biliniyor. Durum böyle olunca Kojima’da Death Stranding için bir hayli uğraşıyor gibi gözüküyor. Kojima’ın daha önce yaptığı açıklamalarda oyun ile ilgili herhangi bir şey ile sızmaması için özellikle dikkat ettiğini hatta gözüne uyku girmediğini söylemişti. Uzun bir süredir büyük firmalar ile oyun motoru için görüşen Kojima bu konuda net bir açıklama yapmış değil. The Game Awards’ta paylaşılan oyunlardan birisi olan Death Stranding, videonun ilk dakikalarından itibaren kendine has tavrını ortaya koyuyor. Her ne kadar tralier olarak geçen bir video olsa da Kojima oyun hakkında ser verip sır vermiyor.

    Death Stranding kojima

    Mads Mikkelsen Oyunda Bulunacak

    Oyun hakkında dolaşan söylentilerden birisi Mads Mikkelsen’ın oyunda bulunacağına dair idi. Videonun son kısımlarında ve oyun için paylaşılan 2 yeni kapak görselinde de göreceğimiz gibi bu bilgi doğrulanmış. Video her ne kadar büyük heyecan uyandırsada gerçek anlamda videodan çıkartılacak birçok teori mevcut. Kojima’nın The Game Awards’ta“Endüstri İkonu” ödülünün verildiğini de belirtelim. Ortaya çıkan Konami’nin Kojima’yı bir odada zorla tuttuğuna dair söylentilerden sonra Kojima’nın ödül alması sosyal medyada Konami birçok eleştiri yağmuruna tutuldu. Bu bilgilerin gerçekliği halen tartışılırken oyunun çıkış tarihine dair herhangi bir açıklama bulunmamakta. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow