hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İzmir Enternasyonal Fuarı 85 yaşında

    İzmir Enternasyonal Fuarı 85 yaşında
    expand

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 26 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Kültürpark'ta ziyaretçilerini ağırlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    85’inci kez düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın tanıtımı amacıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun önderliğinde, ana sponsoru FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve İnovasyon sponsoru  Vestel İcra Kurulu Başkanı Turhan Erdoğan’ın katılımı ile basın toplantısı gerçekleştirildi.

    İzmir Enternasyonal Fuarı 85 yaşında

    Artık hata yok

    İzmir Enternasyonal Faurı’nın ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanı Aziz Kocaoğlu ise yaptığı konuşmada İEF’nin geçmişteki başarıları ve bugüne kadar geldiği süreç hakkında bilgiler verdi.  Daha önceki yıllarda basında yer alan eleştirilerin haklı olduğunu kabul eden Kocaoğlu, bu fuardan sonra haberlerde yer alan eksikliklerin giderileceğini ifade etti.

    İstanbul'da Harbiye rüzgarları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdoğan: İzmir Fuarı ile gurur duyuyorum

    Basın toplantısında konuşan Fuar’ın İnovasyon Sponsoru Vestel şirketinin İcra Kurulu başkanı Turan Erdoğan, 85 yıl bir etkinliğin sürdürülmesinin kolay olmadığını ve bu bölgede böyle bir organizasyonda ye aldıklarının önemli olduğunu söyledi.

    İzmir’in böyle bir etkinliğe çok fazla ihtiyacı olduğunu ifade eden Erdoğan, “Zaman zaman eleştiriler olmuştu ancak Gelecek İzmir’de sloganı bizi de heyecanlandırdı. Umarım bundan sonraki İzmir Enternasyonal Fuarı tarihi hak ettiği yeri çok daha fazla geliştirecek. Dünyanın birçok yerinde her yıl en az 10 ila 15 fuara katılırız. Ama en çok sevindiğimiz ve gurur duyduğumuz fuar burası. Bu sene de 750 metrekare bir sergimiz olacak. Burada yerli yabancı katılımcılara teknolojinin en son ürünlerini göstereceğiz. Ben şimdiden 85’inci İzmir Enternasyonal Fuar’ının İzmir’e ve bölgeye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

    İzmir Enternasyonal Fuarı 85 yaşında

    10 günlük büyük şölen

    Eğlencenin azalmasının, ticari fuarların yerini sektör altı fiş fuarlarının almasının İEF’nin sarsıntı geçirmesine neden olduğunu ifade eden Kocaoğlu, “Bir problemi çözmek için onun geçmişine bakmak gerekir. Oluşum köklerine bakarak değerlerini tespit etmek düşüncesiyle çalışmalarla fuarımızın eğlence ayağını bu sene çok ama çok güçlendirdik. Uluslararası 600 sanatçının geleceği, Türkiye’den birçok sanatçını katıldığı 10 gün büyük bir şölen haline dönüştürüyoruz. Buradan herkese bu sene fuarımızın çok önemli bir yükselişe başladığını ve katılımlarla desteklerle daha da büyüyeceğini ifade etmek istiyorum. Herkesi İEF’ye 26 Ağustos-4 Eylül tarihleri içerisinde davet ediyorum” şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İnovasyon İzmir'de

    Her yıl başka bir temayla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yılki ana teması “İNOVASYON”… Tasarım ve inovasyon kenti olma hedefiyle büyük adımlar atılan İzmir’de dünyanın ve Türkiye’nin en önemli markaları Kültürpark’ta buluşacak.

    Bu senenin partner ülkesi MALEZYA ve onur konuk şehri MANİSA.

    İzmir Enternasyonal Fuarı 85 yaşında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kültürpark 85. kez dolup taşacak

    85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın etkinlikleri ve eğlencesi arttırıldı. Bu yıl İEF tiyatro oyunları, müzikaller, yerli ve yabancı sanatçıların katılacağı Mogambo Caz geceleri, sokak gösterileri, film gösterimleri, workshoplar ve çim konserleriyle dikkat çekiyor.  

    Çim konserleri çok konuşulacak

    Çim konserlerinin açılışını 26 Ağustos tarihinde Murat Boz yapacak. Sevilen şanatçının ardından konserler aralıksız sürecek. Murat Dalkılıç, Duman, Kibariye & Tepecik Filarmoni Orkestrası, Fettah Can, Ajda Pekkan, Edip Akbayram, Hayko Cepkin, Athena ve Sertab Erener Kültürpark Fuar alanında İzmirliler ile buluşacak. Tüm konserler saat 21:30' da başlayacak. 

    Fuar etkinlik takvimine ve ayrıntılı bilgiye ief.izfas.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow