hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ford Otosan'dan indirim kampanyası

    Ford Otosandan indirim kampanyası
    expand

    Ford Otosan'ın, 6 milyonuncu "Transit" aracını hattan indirmesi nedeniyle başlatılan kampanya kapsamında Transit modelinde 6 bin TL'ye kadar indirim yapılmaya başlandı.

    Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, Ford Otosan'ın 50. yıl kutlamaları çerçevesinde kampanyalarına devam ettiği kaydedildi.

    Mayıs ayına özel, Ford Finans ile Transit ve Connect'te yüzde sıfır, binek otomobilde ise yüzde 0,49 faiz oranı ile kredi imkanları sunulduğu kaydedilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

    "Binek otomobilde 18.000 TL'ye yüzde 0,49 faiz oranıyla 24 ay vade, 50 ay garanti; Connect'te ise 18.000 TL'ye 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranıyla kredi imkanı, 50 ay garanti fırsatı sunuluyor.

    Transit sahibi olmak isteyenler mayıs ayında anahtar teslimde 6 bin TL'ye varan indirim, klimada 600 TL indirim, 50 ay garanti, 18.000 TL'ye 24 ay vade ve yüzde 0 faiz oranıyla kredi imkanı gibi birbirinden cazip kampanya seçeneklerinden faydalanabilecek."

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, 50. yılını kutlayan Ford Otosan'ın yoğun ilgi gören satış kampanyalarında her ay yenilikler yaptıklarını kaydetti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow