İndex

Yağışlar Türkiye genelinde etkili olacak

Yağışlar Türkiye genelinde etkili olacak

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Ülkenin genelinde görülecek yağışların, Güneydoğu Anadolu bölgesi ve Hakkari, Şırnak çevreleri ile sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'de (Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay) kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Karadeniz ile Güneydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, iç ve batı bölgelerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR!


** Yağışların; Güneydoğu Anadolu bölgesi ve Hakkari, Şırnak çevreleri ile sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'de (Adana, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay) kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını,v.s.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir.

** Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda meydana gelebilecek kar erimeleri ve muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekmektedir.


Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle
Okuyucu Yorumları Yorum Yaz

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Ne bakanı olursunuz?
Sizce insanoğlunun yaptığı en büyük tarihsel hata ne?





Devam