İndex

Aralıklarla yağış var

Aralıklarla yağış var

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun büyük bir bölümünde aralıklarla yağış görülecek.

Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerinde 3 - 5 derece azalacak, diğer yerlerde 1 - 3 derece artacak.

Rüzgar genellikle güney ve güneybatı (lodos), kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, kuzeybatı kesimlerde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek.

UYARILAR

Kuvvetli yağış uyarısı: Yağışların; Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarında (Giresun, Trabzon, Rize, Hopa) kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Sel, Su baskını, Heyelan vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Kuvvetli rüzgar uyarısı: Rüzgarın ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, doğalgaz ve soba kaynaklı zehirlenmeler, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.


Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle
Okuyucu Yorumları Yorum Yaz

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Test

TEST

Sevgililer Günü'nü nasıl geçirmelisiniz?
Canınız bir şeylere sıkkın. Kendinizi toplamak için bunlardan hangisini yaparsınız?





Devam