Marmara Bölgesi az bulutlu, güneşi bolca görüyor ve sıcaklık bölge genelinde 30 derecenin üzerine çıkıyor, 31-32 dereceler ölçülüyor. Perşembe günü sıcaklık 1-2 derece daha artıyor. Lodos Çarşamba akşam saatlerinden itibaren şiddetini arttırıyor, perşembe günü gün boyu kuvvetli esecek. Basınç düşüşü baş ağrılarına neden olabilir.
( 22-05-2013 )
Ege Bölgesi’nde de lodostan kuvvetli esecek rüzgar çarşamba akşam ve perşembeye geçişte etkisini gösterecek.
Güneş bolca görülüyor, Perşembe günü İç Ege’ye yağış geliyor.
Akdeniz Bölgesi de az bulutlu. Antalya çevrelerinde 35 dereceyi bulan sıcaklık cumaya kadar 30 dereceye inmiş olacak ve bölgesel yağışlar gelecek.
İç Anadolu Bölgesi az bulutlu. Ankara-Eskişehir-Konya dolayları Perşembe günü, cuma ise bölge geneli yağış alıyor olacak. Bu yağışlar çamurlu olabilir, öncesinde lodos yönünden sert rüzgarlar olacak.
Karadeniz az bulutlu. Doğu Karadeniz’de iç kesimlerinde yağışlar var. Cuma günü bölge genelini ıslatacak yağışlar etkili olacak ve sağanak şeklinde görülecek. Sıcaklık Batı Karadeniz’de perşembeye kadar 30 dereceleri bulup üzerine çıkacak, cuma günü ise 5-6 derece düşecek.
Doğu Anadolu parçalı bulutlu. Aralıklarla yine yağışlı. Hakkari dolaylarında Perşembe günü de yine yağış devam edecek, bölgenin kuzeyinde ise 1 günlük mola var. Cuma günü Kars-Erzurum-Ardahan çevrelerine gök gürültülü sağanak yağışlar tekrar geliyor.
Güneydoğu az bulutlu, güneşli. 28-30 derecelerde sıcaklık ölçülüyor. Cuma gününe kadar 3-4 derece daha artacak. Gökyüzünün durumu ise pek değişmiyor, güneş bolca görülecek.